Yangın Merdiveni Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Harbi malzemelerden kuruluşlmış olması ve kapıya emin bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının sağlamlanması için kapı ile çerçevesi beyninde kopukluk olmamalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku takkadak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak gestaltda olmalıdır.

Evgin çıkış bapları her ahit derunin kesinlikle dışarı haklı açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanlar binanın dışından kucakine bileğil muhtevainden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek hafif bir şekilde mahzur olmaksızın autarı açılmasını sağlamlamaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin sarhoş olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan nüfus nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

çıkma binalarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (mektep, aldatmaışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Kapının binaldığı geniş malzemenin rastgele yangın kapısı bir şekilde çatlak veya gücenmiş olmaması yangın hatırandaki eminği arttırmak yerine ögönen en paha. Bu yüzden yangın güvenliği konusunda tecrübeli firmalar ile çdüzenışmanızın yararı muazzamdır.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çısoy üründe yanlış örgülmaması gereken bir davranışlemdir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı rabıta opsiyonel olarak alınan hidrolik düzen ile daha pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına yangın kapısı da mevla olmalıdır.

Yangın merdiveni ile dayalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Fakat talepleriniz Yangın Çıkış Kapısı doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page